Die begin

My lewe was normaal, liefdevolle familie, het net 'n nuwe toevoeging tot die gesin gevoeg.

Toe my seun skielik kla oor maagpyn en om te kyk en hopeloos te wees, is die ergste gevoel wat 'n ma kan hê.

Toe ons hom dokter toe neem en die toets terugkom as voedselallergieë was dit 'n geskarrel om uit te vind wat hy ook allergies kan wees. Soveel dinge kan dit grondboontjies wees, suiwel het ek nog nooit in my lewe gehoor van allergies vir koring nie.

Ons het dus begin met wat ons geweet het en toe dit nooit beter geword het nie, het die dokter vir ons gesê om voort te gaan om kos uit te skakel wat my seun geëet het, aangesien die toets nie die allergie kon vasstel nie.

Ons het uiteindelik ontdek dat dit Wheat (gluten) was. Dit was 'n eye opener vir ons. Ek wou net huil.

Hier was my seun 18 jaar oud en 'n liefhebber van kos, veral brood en om nie sy kos te kon geniet nie. Om te ontdek dat ons normale kosse wat ons almal geëet het koring (gluten) bevat het, was 'n skok.

Wat sou ek doen? Wat sou ek my groeiende seun voed wat my voor dit al uit die huis en die huis opgevreet het. Om hom te sien ly met die pyn was erg, maar om te sien hoe hy nie eet nie omdat alles sleg was vir hom, was meer hartverskeurend.

Om nuut hierin te wees en nie te weet nie, is moeilik. Waar kry mens glutenvrye kosse? Hulle is nie regtig in winkels beskikbaar nie.

Toe ek begin kyk en ontdek het dat glutenvry in baie min winkels is en nie so toeganklik is nie, en om te ontdek hoeveel mense daar buite is met dieselfde probleem, het my laat besef dat dit my geleentheid is om iets te doen.

Ek het rondgekyk en glutenvrye produkte is moeilik bekombaar en duur. So ek probeer hierdie webwerf maak sodat mense glutenvrye produkte kan hê wat nie 'n arm en 'n been kos nie.