Tuisgemaakte glutenvrye Graham-beskuitjies

Glutenvrye graham-beskuitjies is lekker om tuis te maak. Jy benodig net 'n paar bestanddele en ongeveer 'n uur om hierdie resep te maak.

Bestanddele

  • 2 koppies Glutagon glutenvrye bakmeel
  • koppie donkerbruinsuiker
  • 1 teelepel bakpoeier
  • ½ teelepel sout
  • 6 eetlepels botter of suiwelvrye bakvet, koud
  • 5-6 eetlepels melk, tradisioneel of suiwelvry
  • 3 eetlepels heuning

Instruksies

  1. Voorverhit oond tot 175°C. Voer 'n bakplaat met perkamentpapier uit.

  2. Voedselverwerkeraanwysings: In die bak van 'n voedselverwerker, kombineer glutenvrye meel, donkerbruinsuiker, bakpoeier en sout. Pols om te kombineer.

    Voeg die botter by. Pols totdat klein stukkies botter die meelmengsel stippel. Die botter moet omtrent die grootte van klein ertjies wees.

    Voeg 5 eetlepels melk en heuning by. Begin voedselverwerker tot deeg vorm, sowat 20 sekondes. As die deeg droog lyk, voeg die oorblywende melk by.

    Gaan voort na stap 4.

  3. Met die hand Aanwysings: Klits die glutenvrye meel, donkerbruinsuiker, bakpoeier en sout saam in 'n medium mengbak.

    Sny koue botter in meelmengsel met 'n deegsnyer, twee messe of deur die botter tussen jou vingers te vryf. Werk die botter by die meel in totdat geen groot stukkies botter oorbly nie. Die botter moet die grootte van ertjies of klein klippies wees.

    Voeg 5 eetlepels melk en heuning by. Gebruik 'n houtlepel en roer tot 'n deeg vorm. As die deeg droog is, voeg die bykomende eetlepel melk by.

  4. Bestuif 'n stuk perkamentpapier liggies met glutenvrye meel. Plaas deeg in die middel van die perkament. Bestuif die bokant van die deeg met glutenvrye meel. Bedek die deeg met nog 'n stuk 12-by-16-duim perkamentpapier

    OF

    Bestuif jou toonbank en rolpen mildelik met glutenvrye meel. meel die bokant van die deeg liggies.

  5. Rol deeg in 'n reghoek. Dit sal ongeveer ⅛-duim dik wees.

    As jy die deeg direk op die toonbank rol, beweeg dit gereeld om te keer dat dit vassit.

  6. Verwyder die boonste stuk perkamentpapier versigtig. Sny deeg in vorms. Vir vierkante, sny die deeg in 2 ½-duim vierkante of gebruik jou gunsteling koekiesnyers.

  7. Plaas die deeg oor na 'n perkament-gevoerde bakplaat. Prik elke graham-beskuitjie liggies met 'n vurk.

  8. Bak vir 15-18 minute of tot bruin.

  9. Laat die beskuitjies vir 5 minute op die pan afkoel. Hulle is baie sag en delikaat wanneer hulle uit die oond kom. Plaas die beskuitjies oor na 'n afkoelrak. Hulle word bros soos hulle afkoel.

  10. Bêre glutenvrye graham-beskuitjies in 'n houer met 'n deksel. As dit vogtig is, kan die klappers sag word. Om hulle bros te maak, plaas hulle in 'n 350℉ op 'n bakplaat vir ongeveer 5 minute. Die beskuitjies hou vir ongeveer 'n week.