Glutenvrye Sjokoladeskyfiekoekies

'n Maklike resep vir glutenvrye sjokoladekoekies wat in net 8 minute gebak word sonder afkoeltyd.

Bestanddele

  • 1 koppie ongesoute botter, versag ( Vir suiwelvrye gebruik plantgebaseerde botter. )
  • ¾ koppie gegranuleerde suiker
  • ¾ koppie bruinsuiker, verpak
  • 1 teelepel melasse
  • 1 teelepel suiwer vanielje-ekstrak
  • 1 groot eier
  • ½ teelepel koeksoda
  • ½ teelepel bakpoeier
  • ½ teelepel sout
  • 2 ½ koppies Glutagon alledaagse glutenvrye meel
  • 2 koppies sjokolade skyfies

Instruksies

  • Voorverhit oond tot 180°C.
  • Klits die sagte botter, gegranuleerde suiker en bruinsuiker in 'n groot bak tot romerig.
  • Voeg die eier, melasse en suiwer vanielje-uittreksel by die bottermengsel en meng tot heeltemal gemeng.
  • Voeg die glutenvrye meel, koeksoda, bakpoeier en sout by die bottermengsel en meng tot heeltemal gemeng.
  • Roer óf die sjokoladeskyfies met 'n lepel by of gebruik jou menger op laag om die sjokoladeskyfies by die koekiebeslag te meng.
  • Skep 'n afgeronde eetlepel of gebruik 'n gesmeerde koekie. Plaas die koekies 2 duim uitmekaar op 'n perkament-gevoerde bakplaat.
  • Bak vir 8-10 minute totdat hulle begin goudbruin word (die middelpunte van die koekies sal sag wees). Hou asseblief jou oond dop want alle oonde verskil.
  • Verkoel en bêre oorskiet in 'n lugdigte houer. Geniet dit!