Glutenvrye Alfredo-sous

'n Maklike resep vir glutenvrye Alfredo-sous. Hierdie romerige tuisgemaakte glutenvrye Alfredo-sous gebruik slegs 'n paar bestanddele en word in net 10 minute gemaak.

Bestanddele

  • 2 eetlepels ongesoute botter
  • 2 teelepels gemaalde knoffel
  • 1 koppie room
  • ½ teelepel Italiaanse geurmiddels
  • ½ teelepel sout
  • ½ teelepel gemaalde swartpeper
  • ¾ koppie Parmesaankaas (vars gerasper)
  • Smelt botter in 'n medium kastrol oor lae hitte.
  • Voeg gemaalde knoffel by die botter (nog oor lae hitte). Soteer vir 'n minuut, maar wees versigtig dat die knoffel nie aanbrand nie.
  • Voeg die room, Italiaanse geurmiddels, sout en swartpeper by. Klits aanhoudend totdat die mengsel liggies kook (oor lae hitte).
  • Verwyder die kastrol van die hitte en roer al die Parmesaankaas by tot gesmelt. Plaas die kastrol terug na die hitte (stel op laag) en prut liggies (klits aanhoudend) vir sowat 5 minute om die sous te verdik.
  • Verwyder die kastrol van die hitte en laat die sous vir sowat 3 tot 5 minute staan ​​om dit tyd te gee om te verdik.
  • Sit die sous warm voor.